Pre wedding

Pre-wedding fotografisanje

Pre-wedding fotografisanje predstavlja slikanje mladenaca par dana pred samo venčanje na nekoj atraktivnoj lokaciji ili u studiju. Obično je to dan kada mlada ima generalnu probu venčanice, šminke i frizure. Ovo je veoma pogodno vreme za fotografisanje jer podrazumeva manje stresa. Mladenci su opušteni, ali istovremeno i uzbuđeni zbog blizine velikog dana što se prenosi i na fotografije. Posle upoznavanja i moguće početne treme svi se odlično zabavljamo. Tako nastaju prelepe fotografije koju su ukras i nezamenjiv deo svakog wedding book-a. Na njima se vide emocije, spontanost trenutka, što uz prelepi ambijent stvara prava umetnička dela i nezaboravne uspomene za mladi par.
Što se tiče izbora lokacije, to prepuštamo mladencima. Beograd je pun prelepih mesta za pre-wedding fotografisanje. Neke od omiljenih lokacija su Botanička bašta, Kalemegdan, Ada, obale Save i Dunava, Nebojšina kula, Hipodrom, stari delovi grada, Knez Mihailova ulica i još mnogo toga. Ukoliko želite nešto sasvim drugačije i posebno možete izabrati stari železnički most, napuštene zgrade, zabačene i romantične uličice. Izbor lokacija je zaista veliki, a možemo se dogovoriti i da pre-wedding fotografisanje obavimo i van grada ukoliko to želite.
Pre-wedding fotografisanje može se obaviti i na sam dan venčanja, s tim što je tada snimanje vremenski ograničeno zbog drugih obaveza. Takođe, uvek ostaje mogućnost da se fotografisanje obavi par dana nakon venčanja ukoliko mladencima tako više odgovara. U svakom slučaju pre-wedding fotografisanje ne treba propustiti jer tada nastaju najlepše fotografije. Pored toga, ovo vreme je veoma korisno za obostrano upoznavanje mladenaca i fotografa, razmenu ideja i zamisli, što doprinosi i da slikanje na sam dan venčanja bude opušteno a fotografije spontanije i interesantnije.