Porodično fotografisanje

Fototeka models, profesionalni fotografski studio, 062 44 44 35Porodični fotosešn – lepi kao na slici

Svi volimo kada se u našim albumima, na zidu ili na nekoj od društvenih mreža nađe savršena fotografija kojoj se svi dive i na kojoj smo ispali fantastično. Jedino bolje od toga
jeste ako se na toj fotografiji pored nas nalaze oni koje najviše volimo, naša porodica.
Fotografija čitave porodice, zabeležena u jednom trenutku je idealan poklon baki i deki, koji će kasnije postati draga uspomena svima. Naš fotostudio pruža vam priliku da na jedan dan sa svojom porodicom uživate u ulozi foto modela. Dugogodišnje iskustvo, savremena oprema, usluge šminkera i kvalitetna postprodukcija učiniće ovo nezaboravnim i pre svega zabavnim iskustvom. A na kraju, dobićete kvalitetne profesionalne fotografije vaše porodice u dogovorenom formatu koje će krasiti vaše albume, desktop računara ili radni sto kancelarije

Zašto da angažujete profesionalnog fotografa?

Živimo u digitalnom dobu, kada čak i najmlađi članovi porodice vešto barataju
smartfonovima i znaju da naprave fotografiju. Svi imamo veliki broj slika uslikanih
kamerama telefona ili amaterskim fotoaparatom. Ipak, te fotografije većina nas čuva u
albumima na kompjuteru ili memoriji telefona. Koliko god skup bio telefon ili fotoaparat
retko koja amaterski napravljena fotografija može se meriti sa onima koje su urađene kod
profesionalnog fotografa. Dovoljna je jedna zajednička fotografija, precizno uhvaćen momenat i autentični karakteri svih članova porodice da dobijete savršenu uspomenu za ceo život. Takva fotografija sigurno će vam vraćati osmeh na lice kada god je budete gledali. Budiće uspomene na odrastanje vaše dece, sve radosti i nestašluke. Naš tim pomoći će vam savetima da na fotografiji zablistate u punom sjaju, pojedinačno i kao porodica. Postoji mnogo različitih stilova porodičnih portreta. Mi se ne plašimo eksperimentisanja dok ne pronađemo onaj koji se najviše sviđa i odgovara vašoj porodici.
Napredak u tehnologijama nam znatno olakšava posao. Sve fotografije se dodatno obrađuju u najnaprednijim fotografskim programima, sitni nedostaci se koriguju, a prednosti ističu u prvi plan.

Napravimo porodično fotkanje u studiju

Sve što je potrebno jeste da nas pozovete i zakažete svoj termin.
Vaše je da se pripremite što je bolje moguće, obučete ono što najviše volite ili u čemu se
najlepše osećate. Naši šminkeri posavetovaće vas i pomoći i oko toga. Povedite kućnog ljubimca, tetku, baku ili ujaka… Opustite se i osećajte kao svetski foto modeli na nekoliko sati. O svemu ostalom pobrinuće se naš stručni tim. Studijsko fotografisanje porodice ne mora se održati isključivo u našem studiju. Mi ćemo svoj studio doneti kod vas ukoliko vam tako više odgovara. U svakom slučaju naše druženje završiće se kvalietnim profesionalnim fotografijama vaše porodice.