Fotografisanje dečijih rodjendana

FOTOGRAFISANJE DEČIJIH RODJENDANA

 

Uhvaćeni trenuci koji vraćaju vreme unazad.

  Fotografisanje dečijih rođendana je zabavan posao ali iz iskustva možemo reći i jedan od najzahtevnijih. Razdragani mališani koji trče okolo, ne miruju i zapravo nemaju vremena za poziranje su naš najslađi izazov. Nama i nije cilj da fotografisanje dečijih rođendana bude kolaž poziranja dece i gostiju. Pre svega se trudimo da uhvatimo spontane i vesele
dečije trenutke, zanimljive situacije i reakcije, smeh i igru. Ovakve fotografije su najlepše i predstavljaju nezamenljive uspomene dečijeg odrastanja.

Zašto da angažujete profesionalnog fotografa?

Fotografisanje dečijih rođendana mobilnim telefonima i amaterskim fotoaparatima nije najsrećniji izbor za stvaranje uspomena. Najlepše dečije trenutke zabeležene kamerom mogu pokvariti loša rezolucija, osvetljenje ili ugao slikanja. Osim toga pretpostavljamo da i vi kao roditelji želite da uživate u rođendanskom slavlju a ne da trčite okolo pokušavajući da fotografišete slavljenika i drugare. Takođe, morate se posvetiti svojim gostima, pobrinuti se
da proslava teče glatko a sve to ostavlja malo vremena za fotografisanje.
Naravno, uvek možete angažovati nekog od rodbine ili prijatelja da to obavi umesto vas. Ali u tom slučaju trebate biti spremni da će od mnoštva fotografija svega nekoliko njih biti baš posebnih i reprezentativnih. Dakle, važno je da imate lepe i kvalitetne fotografije svojih mališana jer dugo ćete uživati u njima i čuditi se kako su nekad bili mali.

Glavna zvezda i drugari u akciji

Vaš slavljenik ili slavljenica biće zvezda rođendana, pratićemo ih u stopu i beležiti sve zanimljive i vesele momente. Portreti sa drugarima su naravno obavezni, ali su najinteresantnije one slike koje beleže dečije veselje. Zagrljaji, poljupci, igre i naravno njeno veličanstvo rođendana torta zauvek će biti ovekovečeni kvalitetnim fotografijama.
Slavljenička pesma i duvanje svećica odličan su momenat za fotografisanje. Tada su sva deca na okupu i u tim trenucima nastaju najlepše i najupečatljivije slike.
Budite sigurni da smo mi uvek na pravom mestu u pravo vreme i ne propuštamo ni jedan poseban trenutak. Kako nam to uspeva? Jednostavno, trudimo se da se sprijateljimo sa decom, da budemo deo njihove grupe, da se družimo, da steknemo njihovo poverenje jer tada deca rado pristaju na slikanje.
Dodatna obrada fotografija Ukoliko želite slavljeničke fotografije dece možemo dodatno obraditi. Idealna kompozicija, kontrast, boje i drugi elementi upotpuniće rođendanske slike vaših mališana. Pozovite nas, rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i sa zadovoljstvom fotografisati rođendane.