Snimanje venčanja

Video vaše ljubavi

Snimanje venčanja je lep način da se “uživo” prisetite najradosnijih i zanimljivih trenutaka sa svog venčanja. Ovo snimanje je danas tehnički i produkcijski veoma unapređeno, tako da gledanje snimka zaista predstavlja vrhunski doživljaj. Dobar snimatelj će zabeležiti sve važne i interesantne momente i montirati ih tako da se sažmu u zanimljivu ljubavnu priču.

Za snimanje venčanja koristimo kamere najnovije generacije. Naši snimatelji su obučeni, iskusni i spremni da vašu ljubavnu priču zabeleže na najkvalitetniji način. Dvadeset godina iskustva i veliki broj uspešno realizovanih projekata stoje iza nas. Svakom snimanju svadbe pristupamo profesionalno i predano, vodimo računa o svakom detalju tokom snimanje i prilikom montaže. Ukoliko imate neke posebne zahteve slobodno ih iznesite i mi ćemo ih uspešno realizovati.

snimanje vencanja

Neka se o vašoj ljubavi govori

Iskustvo je pokazalo da su jako zanimljivi snimci venčanja sa interaktivnim sadržajima odnosno snimljenim komentarima, željama, čestitkama vaših gostiju. Takođe, zanimljivo je i kada sami date komentar koji se tiče vašeg partnera, podsetite se načina na koji ste se upoznali ili mu uputite neku posebnu poruku. Naročito je dirljivo kada roditelji pošalju poruku svojoj deci u videu, a posebno su smešni komentari kumova i društva u video poruci.

Ovo su samo neki od predlog kako da snimak vašeg venčanja i veselja učinite što zanimljivijim. Ukoliko imate neke predloge rado ćemo ih uvažiti. Dakle, možete sami režirati svoj video snimak i kasnije uživati u njegovom gledanju.

Dodavanje zanimljivih sadržaja

Kako bi video snimak vašeg venčanja verno predstavio vašu ljubav možemo u njega montirati i druge sadržaje, kao što su zajedničke fotografije, slike iz detinjstva i slično. Ukoliko želite jedan deo snimka možemo odraditi pre ili posle samog venčanja, na mestima koja su vama od posebnog značaja, kao što su omiljeni kafić, mesto gde ste se upoznali ili možda izjavili ljubav.

Takođe, možete dobiti i skraćenu verziju snimka venčanja tzv. the best off snimak koji obično traje 10-ak minuta i prikladan je za deljenje na društvenim mrežama. Ovaj video snimak obuhvata najlepše i najzanimljivije trenutke, rado se gleda i dugo prepričava.

Snimanje venčanja obično traje više sati, odnosno kamerom se prati ceo tok svadbe. Nakon montiranja dužina snimka obično iznosi 2 do 3 sata. Dužina snimka se može i unapred dogovoriti, kao i umetanje dodatnih sadržaja.
Za sve ideje i zahteve stojimo vam na raspolaganju. Pozovite naš studio za rezervaciju snimatelja, dodatna pitanja i informacije. Maksimalno poštujemo dogovorene obaveze i rokove i na nas se uvek možete osloniti.