Snimanje reklamnih spotova

Reklamni video – najmoćniji marketing alat

Snimanje reklamnih spotova je najbolji način da povećate prodaju svojih usluga ili proizvoda, da promovišete svoj brend, mali ili veliki biznis. Reklamna video poruka je najefektiniji alat za privlačenje novih kupaca. Ona im prenosi informaciju na brz, zanimljiv i jednostavan način. I opredeljuje ih od neodlučnih u odlučne kupce. I što je najvažnije izaziva emociju. Dobar video sadržaj svi vole da pogledaju od početka do kraja. Boje, pokreti, snažne poruke ne ostavljaju nikog ravnodušnim. To su emocije. A emocije su najsnažniji marketinški alat.

Kako izgleda dobar reklamni video?

Dobar reklamni spot pre svega mora biti originalan. On treba da ispriča vašu priču i prenese vašu poruku. Kopiranje tuđe video reklame koliko god da je dobra i popularna, ne može doneti dobar rezultat na duže staze. Ljudi odnosno klijenti brzo prepoznaju kopiju i time je automatski vezuju za vaš proizvod etiketirajući ga kao nekvalitetan.

Dakle, kvalitetan reklamni video mora biti maštovit, pametno koncipiran, bez previše teksta i dinamičan. Osmišljen tako da i bez muzičke pozadine drži pažnju do samog kraja. Da bi se došlo do toga, potrebno je izvršiti neophodne pripreme kao što su istraživanje ciljne grupe, osmišljavanje efektnog teksta i slogana, odabir boja, slika, prelaza, testiranje urađenog materijala.

snimanje spotova

Dužina reklamnog videa

Optimalna dužina reklamnog videa je između 30 i 60 sekundi. Naravno, zavisno od namene on može biti kraći ili duži. Bitno je da prenese poruku klijentu da je učinio pametan izbor kupujući vaš proizvod ili koristeći vašu uslugu. Upamtite, kupac mora biti junak vaše priče.

Upravo takav video možemo kreirati za vas. Mi smo kreativan tim, pun ideja, inspirisan i spreman da za potrebe vaše firme napravi kvalitetan video po kome će vas prepoznavati. Kontaktirajte nas, iznesite nam svoje ideje i potrebe a mi ćemo vam predložiti scenario kome ćete i vi i vaši kupci teško odoleti.

Iza nas je ogromno iskustvo, nagrade i priznanja našeg rada. Ali to nije bitno. Bitno je da vi budete zadovoljni. A još bitnije je da budu zadovoljni vaši kupci. Na taj način vaša priča o uspehu koja počinje jednim dobrim videom, nikada neće imati kraja.

Video priča za svaki biznis

Nije važno čime se bavite, nije važno da li ste malo ili veliko preduzeće, da li prodajte robu ili pružate usluge. Važno je da vas vide i čuju vaši klijenti, da požele da vas imaju, probaju, testiraju. A kako ćete brže doći do klijenata, nego video porukom. Svi znamo da slike govore više od reči. A ako se tim slikama doda dobar tekst, pokret i emocije uspeh je zagarantovan. Provereno.