Snimanje venčanja

snimanje vencanjaSnimanje venčanja je lep način da se “uživo” prisetite najradosnijih i zanimljivih trenutaka sa svog venčanja. Ovo snimanje je danas tehnički i produkcijski veoma unapređeno, tako da gledanje snimka zaista predstavlja vrhunski doživljaj. Dobar snimatelj će zabeležiti sve važne i interesantne momente i montirati ih tako da se sažmu u zanimljivu ljubavnu priču.

Za snimanje venčanja koristimo kamere najnovije generacije. Naši snimatelji su obučeni, iskusni i spremni da vašu ljubavnu priču zabeleže na najkvalitetniji način. Dvadeset godina iskustva i veliki broj uspešno realizovanih projekata stoje iza nas. Svakom snimanju svadbe pristupamo profesionalno i predano, vodimo računa o svakom detalju tokom snimanje i prilikom montaže. Ukoliko imate neke posebne zahteve slobodno ih iznesite i mi ćemo ih uspešno realizovati.

Snimanje reklamnih spotova

snimanje spotova Snimanje reklamnih spotova je najbolji način da povećate prodaju svojih usluga ili proizvoda, da promovišete svoj brend, mali ili veliki biznis.

Reklamna video poruka je najefektiniji alat za privlačenje novih kupaca. Ona im prenosi informaciju na brz, zanimljiv i jednostavan način. I opredeljuje ih od neodlučnih u odlučne kupce. I što je najvažnije izaziva emociju.

Dobar video sadržaj svi vole da pogledaju od početka do kraja. Boje, pokreti, snažne poruke ne ostavljaju nikog ravnodušnim. To su emocije. A emocije su najsnažniji marketinški alat.

Presnimavanje - telekine

presnimavanje 2 Ukoliko su vaše drage uspomene, omiljene muzičke numere ili filmovi zarobljeni na starim pločama, video i audio trakama ne dopustite da propadnu.

Studio Fototeka models pruža uslugu presnimavanja i konvertovanja svih vrsta audio i video zapisa i formata. Naš studio opremljen je najmodernijim uređajima za presnimavanje i montažu koji će maksimalno očuvati i unaprediti kvalitet konvertovanih snimaka na CD, DVD ili drugom digitalnom formatu.