Fotografisanje dece

Fotke na koje ćete biti ponosni

Upotpunite svoj album profesionalnim fotografijama svoje dece. Naš tim stručnjaka iz oblasti fotografije, šminkanja i postprodukcije učiniće da imate fotografije vaše dece koje ćete sa ponosom pokazivati. Opuštena i prijatna atmosfera našeg studija učiniće da se vaši mališani osećaju kao kod kuće, a iskusni fotografi pomoći će da proces fotografisanja bude pre svega zabavno iskustvo.

002 Fotografisanje dece

Zašto je slikanje dece važno?

Svi znamo da deca brzo rastu, nakon samo par meseci izgledaju potpuno drugačije. Neki dragoceni trenuci u odrastanju traju jako kratko i brzo budu zamenjeni novim. Prvi zubići, najslađi krezavi osmesi, polazak u vrtić ili školu...

Slikanjem ćemo većinu tih uspomena sačuvati zauvek.

U eri smartfonova sa manje ili više kvalitetnom kamerom, profesionalinih ili amaterskih fotoaparata, sigurni smo da često fotografišete svoju decu. Ipak, koliko god da imate dara, veštu ruku i dobru kameru, vaše dete često ne izgleda uvek kao što izgleda u prirodi.

A kada ste poslednji put napravili pravi starinski album? Naše mame i bake su ih pravile za nas i sa uživanjem smo godinama kasnije gledali te fotografije. Isto tako smo ih ponosno pokazivali svojoj deci. Vremena su se nesumnjivo promenila, tehnologija munjevito uznapredovala, ali neke vrednosti su na ceni zauvek.

Ovo ne znači da treba da prestanete da slikate svoje dete. Naprotiv. Činite to što češće. Ipak, među svim tim fotografijama potrebno je da imate i kvalitetne, profesionalne, koje ćete sa radošću pokazivati. Idealan način da dođete do takvih fotografija je studijsko fotografisanje dece.

Svako dete trebalo bi da ima profesionalne fotografije

Roditelji bi trebalo da među porodičnim albumima imaju barem nekoliko profesionalnih fotografija svog deteta, najlepših iz tog uzrasta, na kojima će karakter, priroda i lepota deteta biti doslovno prikazane. Vešto izabrana oštrina i svetlost na profesionalnoj fotografiji dočaraće nasmejano dečje lice, a sjaj u očima odavaće utisak da sve vreme gledaju pravo u vas.

Sve ono što vašeg mališana čini autentičnim i savršenim bez izuzetka prenećemo na fotografiju.

Pustite mašti na volju - pravite grimase, presvlačite se, organizujte modnu reviju, povedite ljubimca, batu, seku ili baku, pozirajte ili budite potpuno spontani...Napravite porodični portret i pokolnite ga baki i deki.

Tim stručnjaka iz oblasti šminkanja i fotografije učinice da imate slike koje će vam zauvek vraćati osmeh na lice. I to nije sve, naši iskusni fotografi pomoći će deci da se opuste, budu što prirodnija i ceo proces fotografisanja bude prijatan i zanimljiv događaj.

Deca ponekad znaju da budu i nemirna, razdražljiva i neraspoložena. Iako se može činiti da je slikanje dece lak posao, verujte nam da nije. Potrebno je puno strpljenja i profesionalne veštine da bismo dobili kvalitetne fotografije koje u potpunosti prenose radoznalu i nestašnu dečju prirodu.

Fotografisanje dece za marketinške potrebe

Imate dete koje obožava javne nastupe, manekenstvo, peva, igra, svira, glumi...

Naš foto studio je tu ako je vašoj maloj zvezdi potrebna kavlitetna fotografija za promotivne potrebe, za kastinge i konkurse.

Profesionalna studijska rasveta, vrhunska oprema, tim šminkera, dugogodišnje iskustvo u fotografisanju dece u studiju ili željenom enterijeru, dodatna obrada i dobićete visokokvalitetne fotografije u dogovorenom formatu i vrsti papira. Zato nas pozovite i zakažite fotošuting za svog princa ili princezu.

To nije sve...

Fotografije se retuširaju, dorađuju, mogu biti i u arhaičnoj crno-beloj boji. I na kraju, dobijate ih i u digitalnoj formi, na CD u visokoj rezoluciji.

 

fotografisanje dece    fotografisanje dece2    fotografisanje dece3    fotografisanje dece4

Galerija1                                        Galerija2                                        Galerija3                                        Galerija4