Fotografisanje venčanja

fotografisanje vencanjaFotografije venčanja su najvernija uspomena i svedok ljubavi mladog para. One čuvaju sećanja i stoga moraju biti izrađene kvalitetno i jedinstveno. Jer vi ste posebni, a takve moraju biti i vaše venčane fotografije. Emotivna vrednost takvih slika je nezamenljiva i zato ne propustite da ih imate.

Iza našeg fotografskog studija stoji višedecenijsko iskustvo i svom poslu pristupamo profesionalno i odgovorno. Svako novo fotografisanje je za nas poseban izazov u kome dajemo svoj maksimum. Pažljivo organizujemo svaki detalj, spremni smo na rad u svim okolnostima, poštujemo vaše potrebe jer naš cilj je samo jedan. Da budete zadovoljni i ponosni.

Fotografisanje dečijih rođendana

fotografisanje decijih rodjendanaFotografisanje dečijih rođendana je zabavan posao ali iz iskustva možemo reći i jedan od najzahtevnijih. Razdragani mališani koji trče okolo, ne miruju i zapravo nemaju vremena za poziranje su naš najslađi izazov. Nama i nije cilj da fotografisanje dečijih rođendana bude kolaž poziranja dece i gostiju.

Pre svega se trudimo da uhvatimo spontane i vesele dečije trenutke, zanimljive situacije i reakcije, smeh i igru. Ovakve fotografije su najlepše i predstavljaju nezamenljive uspomene dečijeg odrastanja.

Fotografisanje - reportaža

fotografisanje reportazaFotografisanje-reportaža je fotografski stil koji podrazumeva beleženje toka nekog događaja u narativnom smislu, odnosno na način kojim slike pričaju priču o samom događaju. U odnosu na klasični stil fotografisanja nekog dešavanja, reportažna fotografija je manje formalna i svoje glavne junake, događaje i okolnosti predstavlja na prirodan i spontan način.

Foto-reportaža je stil koji potiče iz novinske fotografije, ali danas ima veoma široku primenu, te se može koristiti za fotografisanje bilo kog događaja ili posebne prilike. Reportažna fotografija postala je veoma popularna poslednjih godina kao stil slikanja venčanja, poslovnih proslava, partija i drugih svečanosti.

Fotografisanje korporativnih dešavanja

korporativna desavanjaFotografisanje korporativnih dešavanja zahteva ozbiljan i profesionalni pristup. Bez obzira da li organizujete manje ili veće poslovno okupljanje, naši iskusni fotografi obučeni su i spremni da izađu u susret svim vaših zahtevima i potrebama. Koristimo najsavremeniju foto opremu i rekvizite, a po potrebi ogranizujemo i studijsku rasvetu.

Zavisno od veličine događaja možete angažovati više profesionalnih fotografa koji će pokrivati različite segmenta dešavanja.